Noves companyies, nous horitzons.

L’any 2009 va començar amb la col·laboració en el disc a tribut a Sau editat per la revista Enderrock. Anunciàvem que aquest any podíem tornar a reunir-nos després del bon sabor de boca i el feeling que ens va donar tornar a l’estudi per gravar “Els temps estan canviant“. I efectivament, els temps estan canviant. Albert Jordà grava disc, el primer de la seva carrera en solitari. El disc portarà per títol “Mal temps sobre la mar” i serà editat per Edicions Singulars. El disc s’havia de distribuir al juliol però per un problema amb la seva fabricació no sortirà a la llum fins al proper mes de setembre. Paral·lelament a la gravació, el cantant de Papa:Noes juntament amb la poetessa Sònia Carmona han engegat un projecte nou amb el nom d’Asterisc* i ja han realitzat una gira anomenada “De Klimt a Mafada” que els ha portat per arreu del Principat i fins hi tot a terres de la Catalunya Nord. L’estiu ha servit per fer una aturada i composar temes nous.

A causa de tota aquesta activitat i d’altres esdeveniments familiars, Papa:Noes ha decidit posposar la seva tornada a l’estudi fins que les agendes es buidin i el grup pugui estar al 100% de les seves possibilitats.

A banda d’això Papa:Noes i Albert Jordà estrena web i nova adreça de correu. Esteu convidats a seguir tota les novetats que vagin venint.

web Albert Jordà:
www.albertjorda.com

Nova adreça de correu de Papa:Noes:
papanoes@myspace.com

Gener de concerts

Albert Jordà comença una mini tanda de concerts abans de continuar amb la gravació del seu primer treball en solitari.

El primer, serà en petit format acústic el proper 14 de gener a les 20h, participant a la Marató radiofònica de 100 hores – 20è aniversari del Cops i Flames de Punt6ràdio de Reus. El segon, telonejant al grup ix! el divendres 16 de gener, a les 21h, a la Sala El Cau. I ja el tercer, el proper 24 de gener, a les 21:30h, a La Cova de les Cultures, situat al barri de Gràcia de Barcelona, amb la participació de la cantant de The Not Knowing.

Albert Jordà com ja es habitual, alternarà cançons pròpies amb algunes de Papa:Noes. Juan Moreno (Tarde Mañana Noche) l’acompanyarà amb els seus beats i sintes durant els concerts.

Flyer La Cova de les Cultures

Papa:Noes:2009

El esperat retorn discogràfic de Papa:Noes comença abans d’hora. Fa uns dies que la banda s’ha reunit per gravar les bases d’un tema que apareixerà a la revista Enderrock al mes de febrer.

Després d’un any i mig, Andrés Quiñones, Gerard Mallorquí i Albert Jordà es retroben al local d’assaig per assajar i començar a fer algun recording d’aquesta cançó que abans comentàvem. Ha passat moltes coses. Tots tres, amb llurs projectes, han madurat i tot fa pensar que el nou producte que pugui sortir sigui molt ambiciós.

Seguirem informant, però de moment, l’aire que es respira és bastant optimista.

Valls, desembre 2008

Mono, iTunes i 6 anys.

Ja està disponible el nostre primer disc “Mono” a la tenda virtual d’apple iTunes. Després de 6 anys de la seva aparició, ara pots adquirir per 0,99 cèntims d’euro cada una de les cançons del disc o bé per 9,99 euros tot l’àlbum.

Mono

Nevus Project, el nou projecte d'Albert Jordà.

Ja sabem que la inquietud del cantant dels Papa:Noes, Albert Jordà, ha estat sempre motivada per l’experimentació i la vesant més alternativa dins l’estil musical en el que ha anat trepitjant i que no és nova. Papa:Noes va néixer amb aquesta intenció, els seus inicis així ho van fer i sempre no han deixat de passar-ho per alt.

Nevus Project és la nova aventura d’Albert Jordà, sortit directament del seu home studio Nevus Lab H.S., i en ell s’obre completament a l’experimentació en funció de la electrònica com a màxim exponent de base.

Ara, i amb motiu del 4t aniversari de la revista Y Sin Embargo, edita el seu primer disc “17 ysesongs”, 17 cançons, 17 bso que han anat omplint l’espai sonor d’aquest magazine en aquests 4 anys.

L’àlbum presenta talls arriscats com “Quince“, una versió d’Erik Satie, un parell de cançons del repertori habitual d’Albert Jordà en solitari i un grapat de dosis d’electrònica.

El disc és totalment gratuït i el podeu descarregar des d’aquí.

# # #

“CD 17 ysesongs: the original music of YSE magazine
composed & played by NEVUS Project/Albert Jordà”

ysinembargo_cd_17ysesongs_cover
a cd with yse original music

 

Albert Jordà a Ràdio 4

Albert Jordà serà entrevistat demà 24 de setembre al programa “D de Do” conduït per Sonia Carmona a partir de les 16:30h. Es parlarà de Papa:Noes, de la nova etapa en solitari i de molta poesia. També hi haurà un petit concert en acústic.