General

Cap de setmana de concerts amb Albert Jordà.

 

La gira de presentació de “Mal temps sobre la mar” (Edicions singulars, 2009), primer treball en solitari del cantautor tarragoní Albert Jordà, entra a la seva recta final. Aquest proper cap de setmana, i com a comiat del mes d’agost, tindrem dues oportunitats ben diferents per veure el seu directe a les nostres comarques.

 

Dissabte dia 28 d’agost a les 22h actuarà com a cloenda de la quarta edició del cicle de concerts les Nits al Castell” de La Nou de Gaià, on a la terrassa i envoltat per la vall i les muntanyes de Vespella, ens anirà presentant en un concert íntim i delicat les cançons del seu disc, així com les més emblemàtiques de la seva anterior etapa com a líder del grup Papa:Noes. Per l’ocasió, l’Albert Jordà ha dissenyat un acompanyament musical que li permeti fer gaudir al públic d’una sonoritat ajustada a aquest entorn tan especial.

 

Diumenge 29 d’agost serà la següent ocasió per veure el seu directe, en aquest cas al Parc del Pescador de Cambrils a les 21h. Aquest concert reemplaça el que s’havia d’haver realitzat el passat dia 12 d’agost i que degut a les pluges es va haver de suspendre. En aquest concert vindrà acompanyat de la seva banda complerta, Juan Moreno al baix i programacions, Marc Volpini a la guitarra elèctrica i Marc Claramunt a la bateria.
Mal temps sobre la mar” complirà en algunes setmanes l’any de vida, i l’Albert Jordà està ideant per celebrar-ho una proposta especial i innovadora que donarà a conèixer molt aviat i a la que tothom estarà convidat a participar, podent així apropar-se a la seva música.

 

 

  • DISSABTE 28 d’agost, 22h

 AL CASTELL DE LA NOU DE GAIÀ (4a edició del cicle de concerts “Les Nits del Castell”)

 

  • DIUMENGE 29 d’agost, 21h

PARC DEL PESCADOR, CAMBRILS (Festa Major de Cambrils)