General

En concert a Cambrils.

 

La gira de presentació de “Mal temps sobre la mar” (Edicions singulars, 2009), primer treball en solitari del cantautor tarragoní Albert Jordà, entra a la seva recta final. La propera ocasió per veure el seu directe serà el proper dijous dia 12 d’agost al Parc del Pescador de Cambrils. En aquest concert vindrà acompanyat de la seva banda, formada per Juan Moreno al baix i programacions, Marc Volpini a la guitarra elèctrica i Marc Claramunt a la bateria.

 

Albert Jordà a l'Elèctric Bar, BCN (12/05/2010) Foto: Pablo Sanchez Albert Jordà a l'Elèctric Bar, BCN (12/05/2010)

 

De la ma d’aquests tres músics, l’Albert ha mantingut la sonoritat del seu treball on ha realitzat un veritable exercici de creació, experimentant en diferents terrenys, portant-nos des de la part més electrònica del disc fins als sons més acústics. Això li ha permès incorporar al seu repertori els temes més enèrgics de la seva banda Papa:Noes.

 

Mal temps sobre la mar” complirà en algunes setmanes l’any de vida, i l’Albert Jordà està ideant per celebrar-ho una proposta especial i innovadora que donarà a conèixer molt aviat i a la que tothom estarà convidat a participar, podent així gaudir de la seva música.

*

Un comentario en “En concert a Cambrils.

  1. Llàstima que es va suspendre per la pluja. Espero que us tornin a contractar.

    Sort a La Nou de Gaià.

Los comentarios están cerrados.