spare ribs in dutch oven recipe

spare ribs in dutch oven recipe


Heerlijke Spare Ribs uit de Dutch Oven: Een Smakelijk Recept voor elke Gelegenheid

Spare ribs zijn een ware traktatie voor vleesliefhebbers en met dit recept bereid in de Dutch Oven worden ze nog smaakvoller. Lees verder om te ontdekken hoe je deze heerlijke maaltijd kunt bereiden voor elke gelegenheid.

Ingrediƫnten voor Heerlijke Spare Ribs:

– 1 kg spare ribs
– 1 eetlepel bruine suiker
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel uienpoeder
– Zout en peper naar smaak
– Barbecuesaus naar keuze

Stap 1: Bereid de Spare Ribs voor

Begin met het verwijderen van het vlies aan de achterzijde van de spare ribs. Mix de bruine suiker, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper in een kom. Wrijf dit mengsel over de spare ribs en laat ze minstens een uur marineren.

Stap 2: Bereid de Dutch Oven voor

Verwarm de Dutch Oven voor op een matig vuur en voeg wat olie toe. Leg de gemarineerde spare ribs in de Dutch Oven en bak ze aan beide zijden goudbruin.

Stap 3: Voeg Barbecuesaus toe

Voeg de barbecuesaus naar keuze toe aan de spare ribs in de Dutch Oven. Laat de spare ribs sudderen in de saus voor nog meer smaak.

Stap 4: Serveer de Heerlijke Spare Ribs

Serveer de heerlijke spare ribs uit de Dutch Oven op een feestelijke manier en geniet van de smaakexplosie in elke hap. Deze maaltijd is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een informele barbecue is met vrienden of een feestelijke maaltijd met de familie.

Probeer dit recept voor heerlijke spare ribs uit de Dutch Oven en maak indruk op je gasten met de smaak en malsheid van dit gerecht. Geniet van elke hap en laat je smaakpapillen verrassen!