General

De nou a l’estudi

El proper dia 1 d’abril entro a gravar un nou disc. Sí, en aquests temps difícils que viu la industria de la música encara trobo excuses per entrar a un estudi de gravació i deixar imprès el meu somni en unes quantes pistes. Sempre penso que serà el darrer disc, ja sigui per esgotament personal o simplement pel sentiment que sovint tinc que estic llençant els cds per un barranc com si fos un discòbol.

El cas és que el meu esperit de lluita davant aquest monstre anomenat crisi que no deixa de ser una realitat però a la vegada una cortina de fum per apagar-nos culturalment no es prou fort com per aturar-me/nos. Aplaudeixo els meus col•legues d’aquest món que continuen caminant endavant malgrat tot perquè segurament i a l’igual que jo, ens omple més les ganes com deia abans de veure i sentir les nostres cançons encara que les caixes de discos acumulin pols en un traster.

Per sort tenim la opció digital. “Per sort” és un dir, ja que la qualitat de so no correspon a un final feliç en un procés de gravació i producció que tots els que vivim aquest món amb intensitat voldríem, però la manera d’escoltar la música per molta gent ha canviat. És així, llavors aquesta via es converteix sense voler en la primera opció de cara a que molts de vosaltres escolteu les noves cançons a les vostres plataformes digitals.

Així doncs, el mes d’abril comença amb una nova il•lusió, una esperança plena de llum, un horitzó clar, en definitiva un pastís per celebrar que això encara no s’ha acabat.

AJ

12791110_1113572488673748_6507521214600668786_n